Home
CRESCATORIA MEA "CA LA TURDA"
Familia mea
Rasa CALUGARITA GERMANA
Photo Page/6 Pictures
Contact
Noii mei prieteni de pe NET

PORUMBEI DE RASA

CRESCATORIA MEA "CA LA TURDA"

siglamea.jpg

casa.jpg

Bine ati venit!
Oricand poarta casei noastre va fi deschisa pentru un animalut, ca doar aveam si pana acum destule, iar de curand, de cand a dat Tubirel peste noi, lasam si podul casei deschis, ca doar porumbeii prefera accesul pe acolo. Sa va spun povestea.

Istoria crescatoriei "CA LA TURDA" este recenta, fiind infiintata la inceputul anului 2004, mai exact in aprilie, odata cu aparitia "accidentala" la noi acasa a unui porumbel.

Spun "accidentala" pentru ca era vorba de un porumbel voiajor ratacit de la zbor si care, epuizat complet, a poposit in podul casei noastre.

Am anuntat la vremea aceea pe FORUMUL columbofililor din Romania aparitia acelui porumbel, dar negasindu-se proprietarul, dupa 6 saptamani in care am hranit la mana porumbelul (in primele doua saptamani practic nici nu era capabil sa se hraneasca singur), la recomandarea cuiva de pe forum i-am dat drumul.

 

In this page I try to present breafly the wery recent history of my loft.

You can find some pictures of the loft and the area. I'll include in this page  some description about the photo.

primavoliera.jpg

Pana sa fie insa in stare sa zboare, avea si el nevoie de un loc al sau, asa ca am consturit, asa cum m-am priceput si cum am mai vazut prin net, o prima minivoliera (vezi figura alaturata).

Si asa a inceput totul.

 

 

Here is my first loft for only one pigeon, a homer pigeon who came to me in April 2004.

This is the begin!